Bilkompaniet Skadecenter

Bilkompaniet Skadecenter - Miljö & Kvalitet

Rätt kompetens

För oss på Bilkompaniets Skadecenter är det extra viktigt att medarbetarna har rätt kompetens.
Vi vet att våra jobb som vi utför i högsta grad påverkar våra kärnvärden Kvalitet, Säkerhet och Miljö. Att vi har rätt kompetens är också en förutsättning för att hela Skadeprocessen, inklusive relationen med dig som kund och ditt försäkringsbolag, skall fungera optimalt.

Generösa garantier

Hos oss på Bilkompaniet Skadecenter får du den trygghet du förtjänar. Vi lämnar alltid garanti på våra utförda arbeten, överensstämmande med Motorbranschens Riksförbund. Därigenom får du fullt kundskydd, skötselråd och 12 månaders garanti.

Fokus Miljö

Ledstjärnan i vår satsning på uppbygganden av vårt kompletta Skadecenter, har varit miljömedvetenhet och bästa arbetsmiljö. Självklart jobbar vi efter kraven enligt miljöstandarden ISO14001. Vid vår lackeringsverkstad använder vi vattenbaserade färger, allt med beaktande av miljö och kvalitet.

Ny teknik

I lackeringen används HVLP (High Volume Low Pressure) Lacksprutor. Som innebär högre finish och miljöbesparing jämfört med konventionella lackverktyg som vanligen används i branschen. Bättre resultat. Mindre lackförbrukning och spill. Bättre arbetsmiljö.

  • Reducerar lackförbrukning med 10-20%
  • Reducerar VOC-emissioner med 10-20%
    VOC=Volatile Organic Compound (Flyktiga organiska ämnen) Förbättrar inomhus miljön i lackverkstaden
  • Reducerar "färgdamm" med 30-35%

Under samma tak

Bilkompaniets Skadecenter är helt komplett. Här finns kompetenta skadetekniker, plåtverkstad, lackering och allt som krävs för att reparera och färdigställa din bil så fort som möjligt. Vi fixar allt under samma tak och behöver inte lägga onödig tid och miljöpåverkan på transporter.


bilkompaniet.se/skadecenter

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår