Att tänka på...

.....När olyckan är framme och skadan är skedd

Skadeanmälan
Vid en skada är det viktigt att snabbt anmäla skadan till ditt försäkringsbolag. Självklart hjälper vi dig genom processen men du kan redan nu gå direkt in på ditt försäkringsbolags hemsida och anmäla skadan. Skadeanmälan Klicka här >>

Vid kontakter med försäkringsbolag och med oss, ska du ha tillgång till ditt registrerings- och skadenummer vid redan anmäld skada samt annan viktig information angående bilen.

Polisanmälan
Vi vill också påminna dig om skyldigheten att alltid anmäla Viltolyckor läs mer om vilket vilt som gäller>> och parkeringsskador till polisen när ditt parkerade fordon har blivit påkört av ett annat motordrivet fordon, utan att föraren har lämnat sina kontaktuppgifter eller gett sig till känna..

Ring Bilkompaniet Skadecenter 0250-28850 eller maila  för bokning av skadebesiktning. Bilen ska, om möjligt, vara rentvättad för att underlätta korrekt skadebesiktning.


bilkompaniet.se/skadecenter 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår