Miljö och kvalitet med finess

För Bilkompaniet är natur och arbetsmiljö lika viktigt. Vi använder miljöanpassade produkter, som till exempel vattenbaserade färger när vi lackerar.

Våra nya lokaler är stora och ljusa. I våra verkstäder finns gott om plats för bilarna och ett rationellt arbete. Taken är ljuddämpande och luften är väl konditionerad. I slutänden betyder det faktiskt att du får bättre tjänster utförda – människor som mår bra och trivs med sitt arbete. Det är vi mycket stolta över.

Ett av Volvos kärnvärden är miljöomsorg. I miljöpolicyn från Volvo Personbilar Sverige framhålls det att ambitionen är att vara en miljöanpassad försäljningskanal med återförsäljaranläggningar som uppfattas som ledande inom bilhandeln av kunder, allmänhet och övriga intressenter. Uppfyllandet av dessa kriterier utgör ett väsentligt steg mot att förverkliga denna målsättning.

Bilkompaniets miljöarbete bedrivs på alla anläggningar.Det är självklart att våra anläggningar skall leva upp till de miljökrav som ställs enligt lagkrav, Volvos egna krav samt övriga krav.

ISO 9001 - ISO 14001

Iso 9001 - Iso 14001- Denna certifiering är ett bevis på att Bilkompaniet har en systematisk metod för att utveckla processer och arbetssätt för ständig förbättring.
- Denna certifiering är internationell vilket också gynnar globala kunder.
- För att behålla denna certifiering har Bilkompaniet ett krav på sig att ständigt förbättra processer och arbetssätt.
- Bilkompaniet är certifierat av ett ackrediterat certifieringsbolag.
- Denna certifiering är ett frivilligt och aktivt val som Bilkompaniet har gjort för att göra förbättringar för er som kund.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår