MÖT STRESSDOKTORN TOMAS DANIELSSON!

6 september 2018 kl 18.00 

plats: Bilkompaniet Leksand, Limsjöänget 6.
- 18.00 Mingel med snittar
- 18.30-20.00 Föreläsning.


Känd från TV4. Stressdoktorn. Tomas Danielssonär en av landets mest anlitade inspiratörer inom området stress. Pedagogik som bygger på igenkännande skratt över ”tokstressen i tillvaron” och fakta om vad som händer med oss i det nya ständiga tillgänglighetens land.

SMART OCH EFFEKTIV

Hjärngympa för undvikande av skadlig hjärnstress
"Stressdoktorn" Tomas Danielsson lär oss hur vi friskvårdar vår hjärna och behåller lust, kreativitet och effektivitet utan att välja bort den gränslösa tillgängligheten. 

Tomas tog oss med på en resa in i ett arbetsliv i ständig förändring, han lär oss hur vi ska förhålla oss till den nya tekniken med ständig tillgänglighet. Han belyser samspelet mellan arbetsliv och det privata livspusslet och lär oss förstå hur vår hjärna kan programmeras på ett smart sätt genom enkla verktyg och levnadsregler. Han guidar oss mot ett arbetsliv där vi trivs, känner arbetsglädje och hjälper varandra med rätt sorts gränssättningar för att undvika psykisk ohälsa.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår