Bilkompaniet tidigare Event

Demodagar Transportbilar 

Bilkompaniet Malung - torsdag 17/9 - fredag 18/9 2020. Klockan 9-19 båda dagarna

 Sören Matsson - Demodagsvärd

Läs mer>>

 

Vinterfest 2020

Länk >>

Vinterfest 2018

Länk >>

Vinterfest 2017

länk >>

 

CarArt Biennalen 2016

CarArt Biennalen 2016

Allhelgona helgen 
5-6 november, 

Bilkompaniet i Leksand

 

Läs mer på: 
bilkompaniet.se/carart

 

 

HANTVERKARLUNCH

18 sept 2015 kl 11.30. Bilkompaniets lokaler, Leksand.

SKATTEVERKET INFORMERADE

Louise Enström
- Rotavdrag, höstens förändringar.
- Bilförmån i småfäretag.

UTSTÄLLNING OCH PROVKÖRNING

- Transportbilar från Renault, Nissan och Dacia.

MMASKIN AB VISADE PRODUKTER

- Från Festools och Mafell.

 

ÖSTEN MED RESTEN 30 år! Konsert Bilkompaniet Mora   MAMMA MU OCH KRÅKAN MED DALASINFONIETTAN (familjekonsert) Bilkompaniet Leksand

 

ÖSTEN MED RESTEN 30 år 

Lördag 4 juli 2015 kl 20.00 Bilkompaniet, Mora

Garanterat en musikalisk uppståndelse med mycket humor – allt i rasande fart när omåttligt populära Östen med Resten firar 30 år! Bandet fick namnet av Lasse Berghagen i direktsändning och svenska folkets hjärtan har de vunnit under många års intensivt turnerande. Smakfulla arrangemang blandas med galen humor som når ända ut till sista stolsraden.”Vi spelar allt från Led Zeppelin till finska snapsvisor”. Alla vet att Östen med Resten gjorde succé i Melodifestivalen med låten ”Hon kommer med solsken”. Färre känner till att gruppen var dopad. ”Vi använde OP-dopning”, säger Östen Eriksson. Året efter laddade Enångers stoltheter för en ny schlagerkupp. Tävlingsbidraget Maria är en riktigt sydländsk slagdänga. ”En Enångers-samba, kan man säga eller latinomusik i glesbygdsformat”. Plötsligt förvandlades Östen Eriksson, Jens Kristensen, Gunnar Morén och Staffan Lindfors till höftjuckande sexbomber. När Östen Med Resten uppträder finns det en spelmanstradition i grunden. Lägg till en humoristisk touche på föreställningarna, något som alltid varit gruppens signum. Musikaliskt finlir, musikalisk humor. Så kan showen sammanfattas.

Bilder från eventet >>

 

MAMMA MU OCH KRÅKAN MED DALASINFONIETTAN 

Söndag 5 juli 2015 13.00 Bilkompaniet, Leksand

När familjekonserten Mamma Mu och Kråkan spelades i ett slutsålt Kristinehallen, Falun i slutet av mars öste pressen lovord över den. Nu görs en repris under Musik vid Siljan! Tillsammans med Dalasinfoniettans 28 musiker tar de kända figurerna med publiken på ett äventyr både i visornas och i den klassiska musikens värld. Konserten innehåller de kända barnsångerna av Jujja och Tomas Wieslander tillsammans med spännande klassisk musik.
Mamma Mu spelas av Carl Jacobsson, tubaist i Kungliga Hovkapellet och medlem i Benny Anderssons Orkester. Kråkan spelas av Katti Hoflin, till vardags chef för Stockholm stadsbibliotek. Dirigent är David Lundblad. Idé och kostym av Norrköpings Symfoniorkester.

Bilder från eventet >>

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår