Bilkompaniets Skadecenter i Mora söker

Skadetekniker

Nu behöver vi förstärka med ytterligare engagerade medarbetare på vårt skadecenter. 
Du kommer att ingå i ett team med duktiga skadereparatörer, billackerare och skadereglerare. Jobbet innefattar  arbete med att lösa varierande fordonsskador som reparations- och karosseriarbeten på primärt Volvo, Nissan, Renault och Daciabilar som vi är auktoriserade för. Även andra varumärken förekommer. 

Du bör ha erfarenhet av den senaste teknologin, att arbeta med moderna riktbänkar och stora skador. 

Vi förutsätter att du har stort intresse, vilja och engagemang för ditt arbete. 
Som person är du positiv och har ambitionen att utvecklas i din yrkesroll. Du har en stark känsla för service och samarbete, samtidigt som du är självständig och noggrann. 

Du är utbildad bilplåtslagare alternativt fordonsteknisk utbildning med inriktning skadereparationer. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av att ha arbetat med bilskadereparationer samt goda kunskaper inom yrket för att kunna erbjuda våra kunder den bästa lösningen. 

Vi erbjuder ett dynamiskt och framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken och goda möjligheter att utbilda sig då våra märken kräver löpande utbildning. Företaget jobbar med ständiga förbättringar och leankoncept.

Vi rekommenderar att du skickar in ansökan omgående då urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. 

För mer information kontakta Armand Koomen på 0250-28852 eller Lars Adolfsson på 0250-28850

Din ansökan skickar du in till servicemarkandschef Marie Larsson.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår