Till vår nya anläggning i Mora söker vi dig som är erfaren

FORDONSMEKANIKER – SERVICETEKNIKER

Bilkompaniet är auktoriserade för Volvo, Renault, Dacia och Nissan. För att möta upp mot den snabbt ökande vagnsparken så behöver vi nu stärka upp med ytterligare personal främst såsom felsökare elektronik och elbilsexperter för våra varumärken. Företaget erbjuder naturligtvis kompletterande utbildningar inom respektive märke för detta. Du kommer att utföra förekommande service- och reparationsarbeten på våra märken.

Kundomsorg är av högsta prioritet.

Vi söker dig som;

  • är serviceinriktad och besitter social kompetens då du kommer att ha kundkontakter i det dagliga arbetet 
  • är en ansvarsfull person som värdesätter laganda 
  • har utbildning och erfarenhet inom yrket genom att ha jobbat med liknande arbetsuppgifter inom branschen (andra märken) 
  • är noggrann och initiativtagande 
  • har goda kunskaper i svenska (både tal och skrift) 
  • har B-körkort 
  • har grundläggande datakunskap

Det är meriterande om du har;

  • erfarenhet av dessa bilmärken

För övrigt jobbar du med glada medarbetare där även du bidrar med positiv energi och engagemang.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag!

För ansökan (Personligt brev+CV) och frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Bilkompaniets servicemarknadschef Marie Larsson.
Tfn: 0250-28805
E-post:

Bilkompaniet är ett av regionens mest framgångsrika bilföretag och ett modernt privatägt bolag med knappt 100 anställda. 2016 omsatte vi ca 450 miljoner kronor inom koncernen. Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand och Malung. Vi säljer service- och verkstadstjänster samt ca 1500-2000 nya och begagnade bilar/år. Vi är auktoriserade för Dacia, Nissan, Renault och Volvo. Utöver fordonsrelaterade tjänster ingår även verksamheter så som Nils Olsson Dalahästar i Nusnäs och Grillköket Frendo i Malung.


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår