Servicetekniker Fordonsmekaniker

Till vår anläggning i Malung söker vi:

FORDONSMEKANIKER – SERVICETEKNIKER

Vi söker dig som är bilintresserad, utvecklings- och serviceinriktad tekniker.

I jobbet som servicetekniker ingår förutom att serva och reparera kundens bil även kundkontakt som ex.vis att göra tidsbokningar samt fakturering.

Vi ser gärna att du är en serviceinriktad och utpräglad team-människa. Du skall ha lätt för att samarbeta och gilla att utföra felsöknings- och reparationsåtgärder med hög kvalitet. Yrket förutsätter ett stort intresse i att ge service till kunder, ha ett stort bilintresse samt datakunskap. Då vi lägger stor vikt vid kundnöjdhet ser vi att du har ett trevligt och noggrant bemötande gentemot kunder och medarbetare. Eventuella problemlösningar ser du snarare som en utmaning/möjlighet än som ett problem.

Ansökan skickar du till:

eller

Bilkompaniet Mora Leksand Malung
Box 430
792 27 MORA

Vill du veta mer kan du ringa/maila direkt till vår verkstadschef:

Andreas Andersson
Tfn: 0280-44518
E-post:


Stenskottslagning Vindruta

Bilkompaniet är ett av regionens mest framgångsrika bilföretag och ett modernt privatägt bolag med knappt 100 anställda. 2016 omsatte vi ca 450 miljoner kronor inom koncernen. Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand och Malung. Vi säljer service- och verkstadstjänster samt ca 1500 nya och begagnade bilar. Vi är auktoriserade för Dacia, Nissan, Renault och Volvo. Utöver fordonsrelaterade tjänster ingår även verksamheter så som Nils Olsson Dalahästar i Nusnäs och Grillköket Frendo i Malung.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår