Lönespecialist till Bilkompaniet i Mora

Bilkompaniet är ett av regionens mest framgångsrika bilföretag och ett modernt privatägt bolag med 113 anställda. 2018 omsatte vi ca 530 miljoner kronor inom koncernen. Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand och Malung. Vi säljer service- och verkstadstjänster samt ca 1500 nya och begagnade bilar. Vi är auktoriserade för Dacia, Nissan, Renault och Volvo. Utöver fordonsrelaterade tjänster ingår även verksamheter så som Nils Olsson Dalahästar i Nusnäs och Grillköket Frendo i Malung. Vårt fokus är alltid KUNDNÖJDHET i världsklass med hjälp av kompetenta och engagerade medarbetare.

Lönespecialist/ekonom till Morakontoret
AnställningenTjänsten ersätter en mångårig medarbetare och är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde sker under hösten eller enligt överenskommelse. Placeringen är hos Bilkompaniets Morakontor. Du kommer att ingå i ett team med sex medarbetare och rapporterar till ekonomichefen.

Arbetsbeskrivning
Löneberäkning till ca 100 medarbetare. Du arbetar i lönesystemet Kontek. I arbetsuppgifterna ingår all personaladministration.Leverantörsreskontra och redovisning ingår också i dina arbetsuppgifter. Vi arbetar i ekonomisystemet IFS och fakturahanteringssystemet Ascendo.   

Kvalifikationer

Utbildning och erfarenhet
Vi ser gärna att du har relevant ekonomisk utbildning inom området, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom flerårig erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kunskaper i engelska är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi är ett tight team som hjälps åt där det behövs. Prestigelöshet och noggrannhet är en viktig egenskap. Intresse för arbetsrätt och arbetsmarknad är en styrka. Du kommer att ha många externa såväl som interna kontakter så hög social kompetens är viktigt. Eget driv och initiativförmåga ser vi gärna också att du har.

 
Dina ansökan
Vi samarbetar med Hansson & Partners i våra rekryteringar. 
Din ansökan skickar du in via hemsidan www.hanssonpartners.com senast den 18 juni 2019.
Kontakta gärna rekryteringskonsult Hans-Olof för mer information, 070-665 77 12 eller hans-olof@hnpar.com

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår