Bilkompaniet är ett av regionens mest framgångsrika bilföretag och ett modernt privatägt bolag med knappt 100 anställda. 2016 omsatte vi ca 450 miljoner kronor inom koncernen. Bilkompaniet som grundades 1941 finns i Mora, Leksand och Malung. Vi säljer service- och verkstadstjänster samt ca 1500 nya och begagnade bilar. Vi är auktoriserade för Dacia, Nissan, Renault och Volvo. Utöver fordonsrelaterade tjänster ingår även verksamheter så som Nils Olsson Dalahästar i Nusnäs och Grillköket Frendo i Malung.Vill du vara med och förändra bilvärlden i Dalarna? 
Bilkompaniets framgång bygger på kundfokus och stark lagkänsla. Vi är en platt och snabb organisation som jobbar tätt ihop och har garanterat kul! Vårt mål är att alltid leverera ett bekymmersfritt och ekonomiskt bilinnehav för våra kunder.

Säljorganisationen söker en administratör

Dina arbetsuppgifter är att administrera och registrera kommande leveranser i specifika system samt säkerställa flödet genom våra egna interna processer. Utöver det tar du fram rapporter för våra generalagenter, administrerar finansiering och ekonomi för leveranserna samt är ett stöd till försäljningschefen.

I det här varierande jobbet ingår du i ett säljteam om åtta personer, där ni arbetar tätt ihop och bollar frågor dagligen. Arbetsbelastningen kan vara ojämnt fördelad på dagen och månaden vilket medför att du bör ha förmågan att kunna höja upp en växel vid behov och bromsa in om det behövs. System som du kommer att arbeta i är bl.a. Tacdis, Excel, Bilvision samt bilmärkesstyrda ordersystem. 

Du har minst gymnasiekompetens med ekonomisk inriktning. Vi ser att du har erfarenhet från arbete inom administration och ekonomi, gärna i en liknande roll. Kunskap om finansieringslösningar såsom lån, avbetalning och leasing är meriterande.

Det är viktigt att du har förmåga att arbeta självständigt, men samtidigt ska du trivas med att arbeta i team. Som person bör du ha skinn på näsan, förmågan att prioritera, vara stresstålig samt att snabbt kunna sätta dig in i nya system. Flexibilitet, noggrannhet, lojalitet och arbetsvillighet är viktiga honnörsord.

Länk PDF>> 

Din ansökan 
Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. 
För frågor kring tjänsten, kontakta rekryterare Hans-Olof Bogren, 070 6657712

Ansökan senast fredag 3 feb. 
Skickas till: Hans Olof Bogren 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår