Vi söker en

Bilvårdstekniker

Bilkompaniet har sedan några år tillbaka byggt upp ett eget bilvårdscenter med interna, såväl som externa, kunder. Bilvårdscenter erbjuder biltvätt, bilvård, saneringen, stripning, luktborttagning och lackbehandling. Även i ordningställning av nya och begagnade bilar för leverans till kunder som köpt bilar av Bilkompaniet.

Det finns inga krav på förkunskaper med det är starkt meriterande om du har arbetat med liknande jobb tidigare och har ett genuint intresse för bilar. En förutsättning för anställning är självklart körkort, hög servicegrad, kundorienterad och god lagkamrat. Du måste vara noggrann och självgående. Vi ställer höga krav på kvalitativa arbeten, så du måste ha en känsla för kvalitet och finish.

Bilkompaniets Bilvårdscenter består idag av 3 medarbetare med hög kompetens som vi gärna delar med oss till en ny medarbetare. Vi använder oss av de senaste och bästa miljöprodukterna på marknaden och ett gott samarbete med våra leverantörer.

Skicka din ansökan till vår Servicemarknadschef Marie Larsson omgående, dock senast 30 maj. I ett personligt brev vill vi att du motiverar varför vi skall välja just dig!

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår