Däck & Fälg

Vi är experter på däck till Volvo, Renault, Dacia och Nissan men har också däck till övriga bilmärken.

Pris på däck till din bil eller prisuppgifter på fler däckmärken och dimensioner? 
Kontakta butiken på:

MORA 0250-288 20
LEKSAND 0247-449 03
MALUNG 0280-445 03

Däcksök Volvo klicka här >>

Betalningsalternativ

Använd gärna Ert förmånliga Carpaykort, Volvokort och Renaultkort vid betalning. Då erhåller ni bonus och möjligheten till räntefri delbetalning.
Det går också bra att använda andra betalkort. 

Betala ränte- och avgiftsfritt på 4 månader

Det fördelaktiga priset kan delas upp med ditt Volvokort Carpaykort Renaultkort. Har du inte något av dessa kort är du välkommen in till oss så hjälper vi dig med en ansökan. Även om du kör ett annat märke. Bli kund hos oss och skaffa ett av marknadens största och fördelaktigaste kort. Du kan även ansöka i Carpayappen eller Carpay.se
Bonus när du betalar med ditt Volvokort
Nu får bonus på däck och allt i butik och verkstad när du betalar med ditt Volvokort. Har du Visa kopplat till Bilkompaniets Volvokort får du bonus av oss på köp i andra butiker, resor m.m.
Villkor: Bonuserbjudandet gäller tillsvidare och bonuschecken är personlig. Checken är giltig i 6 månader. Samtliga köp gjorda med ditt kort är bonusgrundande med undantag för köp av spel, lotteri, kontantuttag, bilköp samt köp hos bilåterförsäljare utanför Svensk Volvohandel.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår