Bilbarnstolar Renault

VARFÖR RENAULTS BARNSTOLAR?
Säkerhet är ett prioriterat område för Renault och detta har resulterat i att Renault idag är den tillverkare som har flest bilar med 5 stjärnor i EuroNCAP – hela 12 stycken. Skyddet för de minsta passagerarna är särskilt viktigt och därför har Renault sitt eget barnstolsprogram.En stol som är försedd med Renaults varumärke har genomgått extra hårda krocktester (30% hårdare än krav från EU) i Renault-bilar för att uppnå bästa möjliga säkerhet. Dessutom är tester utförda för att säkerställa att stolarna är lätta att lasta in och ur bilarna samt att stolen har bästa möjliga komfort. Med andra ord kan du när du väljer en barnstol ur Renaults sortiment vara säker på att du får en stol med mycket hög säkerhet och komfort.

För att minska risken att säkerhet blir en ekonomisk fråga – Betala med Volvokortet – Helt utan ränta och avgifter i 24 månader.

Om bilen är utrustad med aktiva krockkuddar i framsätet skall man inte placera barnet i en bakåtvänd bilbarnstol i bilens framsäte.

BABYSAFE PLUS & BABYSAFE PLUS ISOFIX

Monteras: bakåtvänd
Passar: nyfödd-13 kg (upp till ca 12 Månader)

Denna stol blev vald till bästa babyskydd i tidningen Råd & Rön nummer 5 2008 och är tillverkad av Römer/Britax. Finns både med och utan Isofix-fäste. Med hjälp av Isofix-fästet monteras stolen enkelt och extra säkert med ett klick utan användning av säkerhetsbältet.

Paketnummer: BS001

BARNVAGN TILL BABYSAFE Passar för: BabySafe plus Barnstol (ovan). 

Denna sulky går att kombinera med BabySafe Plus-stolen ovan. Stolen monteras enkelt i sulkyn. Självklart fungerar vagnen som en traditionell sulky när BabySafe Plus-stolen inte är monterad.

Paketnummer: BS002

DUO PLUS

Passar: 9 månader till 4 år, med mindre än 18 kg.

Bilbarnstol. Tack vare ISOFIX-systemet, är stolen fäst vid fordonet utan att använda bälte och ett enda klick.

KID PLUS & KID FIX

Monteras: framåtvänd
Passar: 15-36 kg (ca 4-11 år)

Stolen är tillverkad av Römer/Britax och har djupa sidor för ökad säkerhet och komfort. Nackstödet går att höjdjustera i 11 olika lägen och stolen kan lutas i ett viloläge genom en distans som enkelt fälls ut på baksidan av stolsryggen.

Paketnummer: BS001

BARNSTOL ERGOS

Monteras: framåtvänd
Passar: från 15 kg (ca 4 år och uppåt)

Stolen består av en sittkudde som går att använda separat (rekommenderas tidigast vid 8 års ålder) eller i kombination med ryggstödet. Ryggstödet har justerbara sidor för optimalt skydd och komfort för barnet.

Paketnummer: BS001

FÖRHÖJANDE BARNKUDDE Renault Twizy

Ditt barn ska naturligtvis också sitta bekvämt i Twizy. Med den förhöjande barnkudden för barn över 15 kg kan även yngre passagerare njuta av staden tryggt och behagligt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår