Renault Alaskan! Passa på!

Vi har 1 st Renault Alaskan 2,3 dCi intens 190 automat till superpris ord pris 330.200 kr +moms. Just Nu 269.900 kr+moms.
Ny bil registrerad December 2019 för den lägre skatten.
Obs! ej någon bilarna på bilden ovan men samma modell.

Se Bilen: (först till kvarn! finns den inte kvar på länken nedan så är den såld)
Renault Alaskan Intens 2,3 dCi 190 A - Metallic GRÅ >>

Kontakta ansvarig säljare Renault transportbilar hos Bilkompaniet:

Lars Germundsson
Tfn: 0250-28871
Epost: 

 

Kraftfulla linjer
Ett imponerande framparti, stor kromad grill, C-formad ljussignatur med Full LED-teknik, skulpterade hjulhus, muskulösa sidor ... Pickupen Renault ALASKAN förkroppsligar vår varumärkesidentitet med kraft och lockelse.

En sofistikerad och bekväm kupé
Pickupen Renault ALASKAN är lika bekväm som en förstklassig sedan med kvalitetsmaterial, perfekt finish och rymlig interiör. 

Lasta Mer
Anpassa din ALASKAN som du vill ha den med våra många tillbehör.

Terrängegenskaper

Robusthet för terrängkörning
Utmanande terräng och leriga vägar är inte längre ett problem. Med ett robust chassi och en väl tilltagen markfrigång på 223 mm kan Renault ALASKAN garantera perfekt väghållning och optimal komfort.

Fyrhjulsdrift
Välj körläge: tvåhjulsdrift för vardagskörning, eller fyrhjulsdrift för situationer med dåligt väggrepp eller när du helt förlorar fästet. Läget för fyrhjulsdriften kan aktiveras i höga eller mycket låga hastigheter beroende på väggreppet med hjälp av ”shift-on-the-fly”-reglaget.

Optimal kontroll över hjulen
Det har aldrig varit enklare att ta sig ur ett hjulspår eller en extrem situation. Den elektroniska differentialbromsen och differentialspärren** förbättrar Renault ALASKAN:s väggrepp och fördelar samma varvtal till hjulen för att klara alla utmaningar.
** Beroende på version.

 


 

Ansvarig Renaultsäljare:
Lars Germundsson 0250-28871

Bilkompaniets försäljningsavdelningar:
Mora: 0250-28870
L
eksand: 0247-44901
Malung: 0280-44501

Vill ni veta mer om Renault Alaskan specifikt för dina behov och önskemål? Välkommen in eller kontakta oss på ovanstående kontaktuppgifter.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår