Dacia Transportbil - Dokker Van

Lasta mer, betala mindre

från 110 000 kr  exkl. moms

Billeasing från 1343 kr/mån*

Transportbil med volym

Dacia Dokker Van är ett riktigt proffs – precis som du! Med optimal lastvolym och körkomfort har Dacia Dokker Van allt som behövs för att underlätta ditt arbete i vardagen. Denna bil kryllar av fördelar!

Bara det att du till priset av 2,5 m³, får ett lastutrymme på hela 3,3 m³ är en ögonhöjare. Motorernas höga prestanda gör körningen ännu roligare – en dieselmotor på 90hk och bensinmotor på 114hk som står sig bra mot konkurrenterna! Precis som en riktig arbetspartner bidrar den med sin tekniska utrustning och genomarbetade inredning till att göra din resa så bekväm som möjligt. Och eftersom det är en Dacia är det en robust bil du kan lita på!

På jakt efter en riktigt bra transportbil som både är lätt att lasta i och ur? Då är skåpbilen Dokker Van bilen du ska studera lite närmre. Välkommen till en riktigt följsam arbetsmyra med både en eller två sidoskjutdörrar**, med en lastbredd på drygt 70 cm. Förutom sidoskjutdörrarna har Dokker Van oerhört praktiska asymetriska bakdörrar med en öppning på hela 108 cm. Detta är helt klart en bil och en arbetspartner villig att gå hela vägen för att underlätta för dig.

Dacia Dokker Van är framtagen för att underlätta ditt arbete i vardagen. Förutom de tacksamma sido- och bakdörrarna har denna transportbil en lastkapacitet som ställer konkurrenterna i skuggan. Hur låter en nyttolast på 750 kg***, en nyttovolym på 3,3 m³ och en lasthöjd på upp till 1,27 m? I lastutrymmet finner du åtta lastögglor i golvet för att säkra last.

Det finns även möjlighet med en mer robust klädsel och mattor som tillval för de arbeten som kräver det. Det är med andra ord enkelt att forma och anpassa din Dokker Van efter just dina behov.läder finns som tillval samt en genomarbetad finish känns det som en lyx utan att ens motorn satts igång.

Ökat lastutrymme med Dacia Easy Seat

Kräver din vardag ett ökat lastutrymme? Inga problem! För Dacia Dokker Van är lösningen ett flerfunktionspassagerarsäte. Detta säte är otroligt anpassningsbart och flexibelt beroende på behov: du kan välja att ta bort sätet helt eller fälla ned ryggstödet och med det få fram ett smart skrivbord för praktiska göromål. När sätet är borttaget får du en utökad lastlängd från 1,9 meter till 3,11 meter. Det tycker vi är bra.

Tekniken ni behöver

För att upplevas som en riktigt bra transportbil handlar det inte bara om lastkapacitet och dörrbredd. Dokker Van ser även till att din körning blir både trivsam och säker med tekniska lösningar och hög komfort. Du kan hoppa in i din skåpbil och ta del av parkeringsradar bak****, farthållare/fartbegränsare**** och ESP samt ett GPS-navigeringssystem med visning i 2D och 3D för att nämna några funktionaliteter.

Multimediasystemet MEDIA NAV**** finns även att tillgå och som med sin Bluetooth®-teknik möjliggör både handsfree-telefoni samt streaming av musik. Behöver vi nämna alla praktiska förvaringsutrymmen som bilen rymmer? Du får med enkelhet in dator och dokument i främre delen av bilen och i dörrarna finns det mer utrymme för både det ena och det andra.

Daciaansvarig säljare Lars Germundsson
Tel: 0250-28871
Epost: 

Bilkompaniets försäljningsavdelningar:
Mora: 0250-28870
Leksand: 0247-44901
Malung: 0280-44501

* Dacia Billeasing: (Företagsleasing): Leasingkostnaden är ex. moms och baseras på 20% särskild leasingavgift och 50% (Dokker 45%), restvärde efter 36 månader.
** Vänster sidoskjutdörr är tillval.
*** I versionen Ambiance och beroende på utrustning.
**** Tillval.

Bränsleförbrukning vid blandad körning enl. WLTP Dokker: 5,1-7l /100 km.  CO2-utsläpp WLTP Dokker: 135-159 g/km.  Extrautrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Bilarna på bilderna är extrautrustade.

Läs mer om Dacia Dokker Van

Klicka här >>

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår