FÖRSÄKRINGAR VIA VOLVIA

En riktigt bra försäkring för dig som äger en Volvo.
Sprungna ur Volvo som vi är så vet vi vikten av att anpassa våra försäkringar till bilen. Vi ser oss till och med som en del av bilen. Den där trygga följeslagaren som gör att du slipper oroa dig i onödan, som gör att du kan koncentrera dig på en sak – köra bilen.
Det är därför vi ger dig saker som garanterad reparation med Volvo Original™, dessutom slipper du beloppsbegränsning vid stöld av stereoutrustning eller självrisk på glasreparation vid lagning i Volvohandeln.

På tal om Volvohandeln: I vanliga fall gäller vår maskinskadeförsäkring upp till 10 000 mil eller 8 år. Men för dig som har köpt din Volvo i Volvohandeln gäller försäkringen upp till 15 000 mil eller 8 år(personbilar). Dessutom gäller vår försäkring inte bara för motorn utan även för mycket av elektroniken i bilen och är ensam i sitt slag om att ersätta följdskador (läs mer om fördelarna på Volvias hemsida).
Som företag får du samma fina service och erbjudande, oavsett hur många olika bilmärken du har i din bilpark. Dessutom har vi satt samman smarta paketerbjudanden så att det blir enkelt för dig som företagare att administrera allt från försäkringar till leasing och bränsle. 

Logo

Läs mer på www.volvia.se

Vid skada! Vad gör jag? (Privat)
Vid skada! Vad gör jag? (Företag) 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår