Renault Assistance

När du köper en ny Renault ingår fem års fri Renault Assistance (personbilar) eller 3 år (transportbilar). Genom detta får du snabbt och kostnadsfritt hjälp om du får problem med din bil. Renault Assistance finns nära dig, dygnet runt, året om, i alla länder i västeruropa.

EN HJÄLPANDE HAND PÅ VÄGEN

I Renault Assistance ingår bl.a. :

• HJÄLP PÅ PLATS: Om det är praktiskt möjligt och reparationskostnader är mindre än
bogseringskostnaden utförs nödvändiga reparationer på plats.

• BOGSERING: Bogsering utförs av säkerhetsskäl om det inte är möjligt att reparera fordonet på plats inom rimlig tid.

 • FORTSÄTTA RESAN: Om fordonet tar lång tid att reparera och inte kan repareras samma dag, har du rätt till ett av följande alternativ: Transport tillbaka till hemmet eller vidare till resmålet, hotellövernattning i upp till tre nätter eller hyrbil ur kategori B i upp till tre dygn

FULLSTÄNDIGA VILLKOR FÖR RENAULT ASSISTANCE

Ladda ner broschyr (.pdf)

RENAULT ASSISTANCE LONG LIFE (PERSONBILAR)

Förläng din trygghet

Under en Renaults första fem år ger Renault Assistance en hjälpande hand på vägen, utan att det kostar något extra. För att även ägare till bilar som är lite äldre ska få samma trygghet erbjuder vi nu samma service till bilar som är mellan 61 och 120 månader (10 år). Denna service kan du antingen köpa till eller så kan du få den utan extra kostnad under ett år efter det att du ha utfört en Renault fullservice hos din Renault-verkstad.

Vi kallar denna tjänst för lite äldre bilar för Renault Assistance Long Life, innehållet är dock detsamma som Renault Assistance, nämligen:

• HJÄLP PÅ PLATS: Om det är praktiskt möjligt och reparationskostnader är mindre än bogseringskostnaden utförs nödvändiga reparationer på plats.

• BOGSERING: Bogsering utförs av säkerhetsskäl om det inte är möjligt att reparera fordonet på plats inom rimlig tid.

• FORTSÄTTA RESAN: Om fordonet tar lång tid att reparera och inte kan repareras samma dag, har du rätt till ett av följande alternativ: Transport tillbaka till hemmet eller vidare till resmålet, hotellövernattning i upp till tre nätter eller hyrbil ur kategori B i upp till tre dygn

Läs mer om Renault Assistance Long Life

FÖR HJÄLP I SVERIGE RING: 020-250 500
FÖR HJÄLP UTOMLANDS RING: (+46) 8 411 11 27

Programmera gärna in dessa telefonnummer i din mobiltelefon.

Renault Assistance - en hjälpande hand på vägen.

Renault Assistance - En hjälpande hand på vägen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår